Maak meteen een afspraak: (030) 22 70 154

Kies uw model

Klik 'm aan hieronder ↓

Bel ons (030) 22 70 154
Recensies

Klant van ons geweest? Graag een recensie schrijven? Stuur deze via het contactformulier, of e-mail direct naar info@iphonerepairutrecht.nl

Jordy schreef op 10 juni 2015

Op vakantie mijn iPhone laten vallen op een grindpad, gelukkig deed hij het nog, en heb ik op de site een afspraak kunnen maken voor de dag na terugkomst in Nederland. Snelle en vakkundige service onder het genot van een bak koffie en een babbeltje, mooi om een vakman aan het werk te zien. Ik hoop niet dat ik snel weer gebruik moet maken van de service, maar ik weet iPhone Repair Utrecht nu goed te vinden! Aanrader.

Lite schreef op 23 mei 2015
Prima geholpen, vriendelijk en snel terwijl ik wachtte, met kopje koffie erbij. Niet duur en gebruik van goede onderdelen. Geen tarief om te beoordelen wat er mis is (zoals elders).

Marjolijn schreef op 10 mei 2015
Ik hoop natuurlijk dat ik in de toekomst niet zo onhandig zal zijn met mijn iPhone, maar in het geval dit wel zo is, laat ik de reparatie zonder aarzelen weer uitvoeren bij Iphone Repair Utrecht. Snelle communicatie via de mail en ik kon meteen de volgende dag langskomen. Kortom: Goede, betrouwbare en snelle service. Een aanrader!
Wendy schreef op 26 februari 2015
Mijn iPhone was defect, scherm als achterzijde. Ze belden dezelfde middag al op voor een prijsindicatie. Kortom vlotte service tegen een nette prijs!

Marielle schreef op 11 februari 2015
Ik had mijn iPhone 4 laten vallen en het scherm/display was volledig kapot. De telefoon gebruik ik zakelijk en ik was dus enorm onthand. Ik heb iPhone Repair Utrecht gebeld en kon meteen langskomen. Binnen een uur was mijn telefoon weer gemaakt. Binnen ons bedrijf gebeurt het (helaas) wel vaker dat een iPhone kapot gaat..... in het vervolg stuur ik mijn medewerkers hier langs. Goede en snelle service. Bedankt!

Bel ons direct voor een afspraak
Ma t/m vr telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 18:00

(030) 22 70 154

Klanten aan het woord

Willem - iPhone 4S reparatie
Ik ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Onlangs hier de reparatie van het glas van mijn iPhone 4S laten uitvoeren. Inmiddels 3 maanden geleden gerepareerd en geen problemen tot nu toe. Een aanrader dus!

Lees 4 meer recensies

Waar zit Phone Repair Utrecht?


Grotere kaart weergeven

Jansveld 31 (Bovenste bel), 3512 BE Utrecht

Meer contactgegevens